grasbaanrace basse

Over ons

Stichting Autocross Basse is opgericht met als doel het organiseren van (motor)sport evenementen om de gemotoriseerde sport in de regio te ondersteunen en te bevorderen waarbij de drempel zo laag mogelijk gehouden wordt. Het huidige bestuur bestaat uit Tiemen & Klaas de Boer en Jan-Paul, Sander en Linda Klaster. Zij hebben het stokje in 2013 overgenomen van hun ouders die ooit meer dan 40 jaar geleden (in 1982) met de autocross en grasbaanraces in de Basse gestart zijn.

Samen met een heel leger van vrijwilligers, sommige al vanaf het eerste uur, en enthousiaste sponsoren probeert Stichting Autocross Basse de verschillende evenementen zo goed mogelijk neer te zetten.

Het laagdrempelige komt terug in verschillende zaken. Zo heeft de Stichting Autocross Basse geen winstoogmerk en kan zij door het gebruik van vrijwilligers en sponsoren het startgeld, de entreeprijzen en horecaprijzen. zo laag mogelijk houden zodat zo veel mogelijk mensen, jong & oud, uit de regio kunnen mee doen en meegenieten.